top of page

Golden Shell Scottish Fold kedi sahibinden dişi yavru

Golden Shell Scottish Fold dişi yavru. Ailemizde miink bir prenses olarak büyüyen Golden Shell Scottish Fold İskoç kıvrık kulaklı prenses ipeksi peluş kürkü zümrüt yeşili gözleri ile çok ama çok hanım hanımcık bir yavrumuz.

esnek kuyruğu ve kusursuz anatomisi ile dünya standartlarında ırksal özelliklere sahip Scottish FOld kedilerimiz evlerimde ellerimize dünyaya gelmektedir. Özgürce yaşadıkları için sahiplenecek ailelerinde bizler kadar en az konforu onlara sunmalarını beklemekteyiz. Yurtdışından aldığımız özel mama ve vitaminler ile bağışıklık sistemleri maksimum güçlü her bebeğimiz profesyonel Royal Canin ve Matisse kitten mamalarla ( %50+50) beslenmektedir. Avrupa seyahatlerimizde Fransa Belçika ve özellikle ALmanyadan onlar için özel olarak aldığımız profesyonel ürünlerle ırkının en sağlıklı özel bebeklerine sahibiz ve en konforlu yaşam alanlarını onlara sunmaktayız. Evimizde kafesler yada dar alanlar asla olamaz özgür doğaları gereği bizlerle insan ile iç içe büyümektedirler.

Onların konforu ve sağlığı bizim hedefimizdir.

Sizde bu ülkenin en elit kedilerinden birine sahip olmak isterseniz bir telefon kadar Kraliyet Kedileri olan Kedi Perisi Kedizade minik prensesleri ve prensleriniz size yakın :)

+90 507 4664209

SON YAZILAR

ARŞIV

bottom of page