top of page

Highland Fold dişi yavru

Highland Fold dişi muhteşem bir yavru. Uzun tüylü fold prensesimiz dünyanın en özel bebeklerinden. Çok nadir ve uluslararası standartlarda Safkan bir Highland Fold minik hanım.

Anne : Sultana's Naz Kedizade

Golden Ticked Scottish Straight ( Dik Kulaklı İskoç Kraliçesi )

Baba: Conar von Nikel Kedizade

Almanya doğumlu

Highland Fold ( uzun tüylü kıvrık kulaklı fold İskoç Kral )

DURUMU :REZERVE BELÇİKA

Highland Fold kediler hakkında bilgi:

İskoç Fold, orta boyutlu bir kedidir, ancak göze çarpan özelliği yuvarlak başlı ve büyük yuvarlak gözlere sahipliği ile bilinir: Öne eğik kulaklar ona tüylü bir baykuşun görüntüsünü verir. En özel renk ve desenle gelen ceketler Golden Altın renkli kürklü olanlarıdır. Fold Kedilerin kürkleri kısa veya uzun olabilir. Longhaired & Uzun Tüylü çeşidi Highland Fold olarak bilinir.

Highland Fold ve aynı zamanda Scottish Fold kediler, insanların etrafında olmaktan hoşlanan tatlı, sakin karakterdirler. Birçok farklı ortama uyum sağlamakta üstün özellikleri olup , çocuklar, diğer kediler ve arkadaş canlısı köpeklerle iyi geçinirler. Oynamayı severler ve evindeki insanları takip ederler ve sahiplerine bağlanırlar. Highland Fold yada Scottish Fold bir kediniz olduğunda asla yalnız değilsinizdir. Konuşkan bir cins olmayan Foldlar ses çıkardığında, yumuşak, küçük bir ses ile sizin kalbinizi çalmakta ustadırlar. Ceketini parlak ve sağlıklı tutmak için kısa tüylü bir İskoç Fold'u haftalık olarak birkez , Highland Fold olarak isimlendirilen ve ırka özel uzun kürklülerini ise haftada iki kez taramanız en uygunudur.

Highland Fold ve Highland Straight kediler Fold Kediler ailesinin en gösterişli SARAY KEDİLERİ olarak bilinirler. Muhteşem dolgun ve ipeksi kürkleri ile güçlü bir aslan izlenimi yansıtırken Golden Highland Fold & Straight kediler ve altın renkle bütünleşen zümrüt yeşili gözleri ile de gök kuşağının eşsiz renk skalası ile evinizde görsel büyük bir zenginlik ve keyifle onu saatlerce izleyebileceğiniz bir görüntü sergiler.

SON YAZILAR

ARŞIV

bottom of page