top of page

Silver Shaded Scottish Fold Erkek Yavru

Scottish Fold ( İskoç Kedisi ) Erkek Yavru

Scottish Fold Yavruların en güzeli minik bir adam.

Anne : Scottish Fold Silver

SFS ns 12

Baba : British Shorthair Golden

BRI ny 11

Safkan full LO şecereli ve full aşılı

Karakteri : Sosyal oyuncu ve muhteşem rengi ile göz alıcı bir bebek. Bilgi olması için Scottish Fold kediler ve kedi yavrusu konularında genel bir bilgi vermek istiyorum.

İskoç Kedileri sakin, sesiz ve küçük mırıltılarla tepki veren kedilerdir . İnsanlarla ilişkilerinde oldukça sosyal ve ev yaşantısına uyumlu kedilerdir. Ev yaşamına uygundurlar. Diğer petlerle geçimleri mükemmeldir. Her şeyden önce bu başlık altında Scottish Straight kedileri de yazdığımı özellikle belirtmek istiyorum. Kulak yapısı hariç İskoç kedilerinde hiçbir farklılık yoktur .

Eğer evinizde bir çocuğunuz var ise en yakın arkadaşı çocuğunuz olacaktır. Küçük bir topla saatlerce oynayacak sevince sahiptirler. Oyuncu ve sevmek istediğinizde bunu büyük memnuniyetle kabul edeceklerdir.

Kucak ve sevilmeyi istemeyen ve bağımsız bir çok kedi ırkının aksine Scottish Fold ve Scottish Straight yani kısaca İskoç Kedileri iyi bir ev ve hayat arkadaşıdır.

Çocuklar ve Diğer Evcil Hayvanlar ile uyumu

Samimi, uyumlu Scottish Fold, çocuklu ailelere ve köpek sahibi aileler için mükemmel bir seçimdir. Çocuklar ile oyun oynamayı sever ve eğitilmeye uygundur.

Sevimli dostça tavrı sayesinde,köpeklerle birlikte yaşamaktan mutluluk duyar.

SON YAZILAR

ARŞIV

bottom of page