top of page

Silver Scottish Straight Erkek Yavru

Silver Shell zümrüt gözlü British Shorthair anne ile Golden Shaded Scottish Fold Longhair ( Highland Fold ) baba aşkından dünyaya gelmiş ve muhteşem seceresi ile Türkiye'nin en yüksek uluslararası standartlarda safkan full soyağacı belgelerine sahip çok çok özel

Scottish Straight silver erkek yavru.

Sevgi dolu insan odaklı minik adam. Bir avuç Mutluluk

Ellerinize büyük bir huzurla kendini emanet eden ve sevgi arsızı silver shaded Scottish Straight pıtırcık.

Tüm bebeklerimiz ev ortamında bizlerle birlikte yaşamaktadırlar. Asla ve asla kafesler söz konusu dahi olamaz. Kedilerimizin evimizde dünyaya gelmesi kadar bizden sonra yaşayacağı ailelerde de huzurla ve özgürce yaşaması en önemli beklentimizdir. Ömürlük bir aile bireyi olarak sahiplenilmesini arzu ettiğimiz bebekelerimizin yeni aileleride bu bilinçte ve elit ailelerden olmalıdır.

Scottish Fold kedi sahiplenme sonrasında yaşayacaklarınız :))

Muhtemelen büyük bir aşkın ilk dönemindesiniz. Minik bir Scottish Fold kedi evinize ilk geldiğinde onun kıvrık ve yatık kulakları bebek yüzü ve farklı görünüşü ile BAYKUŞ benzeri meraklı iri gözleri ile büyülenmiş hissedeceğinize eminiz. Gürültücü olmayan Scottish Fold kediler ve sizinle iletişim kurmak istediklerinde ince nazik bir miyaw sesi kalbinizi sahiplik duygusu ve sımsıcak sevgi ile dolduracaktır.

Evdeki tüm bireylerle uyumlu kediciğinizin sağlıklı olması için en az 8 hafta anne sütünü kesintisiz alması gerekmektedir. ve sütten ayrılmasının 15 gün sonrasında ilk karma aşılarının yapılması zorunludur. Bu sebeple asla ve asla minik kediler anneden bu süreden önce ayrılmamalıdırlar. Tüm bunlar kedinizin bağışıklık sisteminin gelişimi ve erken dönemde anneden ortamdan koparılan kedilerin yaşayacakları strese bağlı gelişebilecek hastalıkları minimalize etmek amaçlıdır.

Biz yavrularımızın çok çok mutlu ve aşkla sevilecek ailelerde yaşamalarını arzu ediyoruz. Onun yaşamının her evresinde bizleri çekinmeden arayabilirsiniz. Tecrübelerimiz ve bilgilerimiz ile tüm kedi severlere her konuda yardımcı olmaktan da büyük huzur duymaktayız.

Bizim için önemli olan tüm kedilerin mutlu ve sağlıklı huzur içerisinde çok sevilerek yaşamalarıdır. Lütfen bu sebeple gerekli sorumluluğu almak için kendinizi hazır hissediyorsanız Yavrumuz hakkında bilgi için bizleri çekinmeden arayınız.

SON YAZILAR

ARŞIV

bottom of page